Elzas wijnen

Ben jij op zoek naar een nieuwe smaaksensatie die wordt veroorzaakt door een zelfgemaakt diner met een heerlijk bijpassende Elzas wijnen? Een mooie, frisse witte wijn die past bij je net gerookte heilbot en die daarmee je gerecht helemaal afmaakt? Of ben je meer op zoek naar een witte wijn met een droge afdronk die past bij vers bereid gevogelte? Welke wijn je ook wil laten samenwerken met je maaltijd, Pinot Gris heeft deze Elzas wijnen zeker voor je op voorraad!

Diverse streken, stijlen en smaken

Pinot Gris is de online aanbieder van diverse soorten Elzas wijnen die een zeer uiteenlopende achtergrond en karakter hebben. Het aanbod van Pinot Gris staat bekend om haar grote diversiteit aan streken, stijlen en smaken en is daardoor uitermate geschikt voor het aanleggen van een mooie wijnverzameling waaruit je kunt kiezen. Zo kun je hier wijnen bestellen die afkomstig zijn uit de Oostenrijkse streek Bas-Rhin. In deze streek zijn de temperaturen lager dan in het zuiden van Europa en dit resulteert in een unieke smaak die meer neigt naar de appel/peer-kant dan naar perzik en/of abrikoos. Wijnen uit de streek Alsace Haut-Rhin daarentegen neigen door het klimaat waarin de duiven groeien meer naar een perzik/abrikoos-achtige smaak. Een aantal daarvan kan zelfs uitmonden in een afdronk die smaakt naar mandarijn of meloen.

Elzas wijnen bestellen

Dankzij Pinot Gris wordt het je gemakkelijk gemaakt om die ene fles Elzas wijn te bestellen die perfect past bij het diner dat je in gedachten hebt. In de webshop is het mogelijk om Elzas wijnen te selecteren op de streek waar zij gemaakt worden of op de verdeling in diverse stijlen. Ook is er bij iedere Elzas wijn een heerlijk recept weergegeven, zodat je genoeg inspiratie kunt op doen om je culinair uit te kunnen leven.

Gemak en genot van Elzas wijnen

Bekijk vandaag nog de webshop van Pinot Gris voor het heerlijke aanbod aan Elzas wijnen. Deze kun je online bestellen en worden goed verpakt bij je thuisbezorgd, waarna je deze open kunt trekken voor een lekker etentje. Kies voor gemak en genot, kies voor Pinot Gris.

Bekijk ons assortiment Elzas wijnen: